Over Keepr

Ons merk

Om de daken in Nederland steeds veiliger te maken is het merk KEEPR in Nederland geïntroduceerd. KEEPR is een samenwerking tussen Kedge Safety Sytems en Protect Valbeveiliging.

Als partners creëren en onderhouden we een veilige werkomgeving. In een lastige wereld vol met wetgeving en onduidelijkheden zie je soms door de bomen het bos niet meer. Gelukkig doen we dit al een tijdje en weten we precies waar we onze informatie vandaan moeten halen.

We zijn er voor elkaar en voor onze klanten. Hierbij denken we in oplossingen en nemen we initiatief. In plaats van langs de zijlijn toe te kijken helpen we liever een handje mee. Doorpakken zit in onze mentaliteit. Daarmee overtreffen we verwachtingen.

Protect

Protect Valbeveiliging is een jong en modern bedrijf, waarbij de wens van de klant altijd op nummer 1 staat.  Met meer dan 25 jaar ervaring in het veilig werken op hoogte heeft Protect door de jaren heen veel kennis vergaard omtrent valbeveiliging en dakveiligheid.

Dat vertaalt zich naar een deskundig team van gedreven medewerkers, die allemaal zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het ontwerpen, adviseren en monteren van valbeveiliging op maat.

Protect Valbeveiliging is gevestigd in Brummen (nabij Zutphen), wat zeer centraal in Nederland ligt. Protect werkt via dealers en partners,  waaronder bouwbedrijven, dakdekkers, installateurs, etc. Landelijk bereik is hierdoor gegarandeerd. Niet alleen vanuit kwaliteitsperspectief is Protect een betrouwbare partner, maar ook op het gebied van service, ondersteuning en montage.

Kedge

Samen met onze partners creëren en onderhouden we een veilige werkomgeving. In een lastige wereld vol met wetgeving weten we precies waar we onze informatie vandaan moeten halen. Met behulp van trainingen en seminars geven we onze het kennis het liefste door.

Leuk en aardig al die bagage, maar wat heb je er in de praktijk aan? Nou samen met onze partners en klanten vertalen we onze kennis door naar de creatie van producten. Dat veiligheid niet iets is om mee te sollen mag duidelijk zijn.