Keepr in 5 simpele stappen

Met Keepr wordt de consument een tijdelijke voorraad lokatie en daarbij faciliteert Keepr het doorsturen van het pakket naar een nieuwe koper. 75% van de retouren zijn commerciele retouren en zijn zo weer door te verkopen. Met Keepr bespaar je als retailer op je retour en verzendkosten en daarnaast draag je bij aan een circulaire en groenere economie. Registreer je winkel en start met besparen.


stap1-zakelijk

Stap 1 : Meld je winkel aan bij Keepr

Middels onze standaard integraties voor Magento en andere ecommerce platforms is aansluiten zo geregeld. Na activatie kan de consument naast het regulier retour sturen nu ook kiezen voor een duurzame optie > retour via Keepr.

Eigen Keepr account voor alle instellingen en inzichten

Bespaar op je retour& verzendkosten

Duurzame retouroplossing


Stap 2 : Klant kan product Keepr melden

Door middel van een product kwaliteitscheck kan de consument een retour product heel eenvoudig bij Keepr aanmelden. Zonder extra moeite draagt de consument zo bij aan een groene levering en wordt de retour verwerking automatisch afgehandeld.

De check draagt bij aan een kwalitatieve levering

Met elke aanmelding maakt de consument kans op een cadeau bon t.w.v. €50

stap2-zakelijk

stap3

Stap 3: Retour product wordt direct online te koop gezet

Wanneer een retour product door een consument Keepr wordt gemeld dan komt dat product met een vooraf ingestelde korting gelijk weer ‘op voorraad’ in de eigen webwinkel. Daarnaast kan gekozen worden voor publicatie op het Keepr winkelplatform en eventueel aangesloten marktplaatsen voor extra exposure.

Nauwelijks afschrijving omdat product direct weer online te koop staat.


Stap 4: Bericht + wegbrengen

Als een Keepr product gekocht wordt dan krijgt de consument die het Keepr product thuis heeft een push bericht met de instructies om het pakket door te sturen.

 Geen extra moeite ten opzichte van een reguliere retour zending.

stap4-zakelijk

stap5-zakelijk

Stap 5: Retour afhandeling

Zodra het pakket geleverd is krijgt de Keepr consument automatisch zijn aankoopbedrag terug gestort, waarmee de retour afhandeling afgerond is.

De besparing is gerealiseerd. De planet is dankbaar.